Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 14:58 Yorum: 0

Efespor Bolu Finali Öncesi Moral Depoladı

18-24 Mayıs tarihleri arasında Bolu'da yapılacak final müsabakalarında Erkekler Basketbol 2. Ligi'ne yükselmek için mücadele edecek olan Aykim Alüminyum...

Efespor Bolu Finali Öncesi Moral Depoladı

18-24 Mayıs tarihleri arasında Bolu'da yapılacak final müsabakalarında Erkekler Basketbol 2. Ligi'ne yükselmek için mücadele edecek olan Aykim Alüminyum Efespor, Aymira tesislerinde morla depoladı. Aymira Tesisleri'nin sahibi Abdürrahim Tikbaş tarafından ağırlanan sporculara destek için mangal partisinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker de katıldı.

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde elde ettiği başarıların ardından finale yükselen Aykim Alüminyum Efespor, 2. Lig için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 18-24 Mayıs tarihlerinde Bolu'daki final müsabakalarında Aydın'ı temsil edecek olan Efespor'un oyuncularına moral için etkinlik düzenlendi. Moral depolayan sporcular Bolu'dan Aydın'a müjdeli haber göndereceklerini belirttiler.

Aykim Aleminyum Efespor'un 2. Lig'e çıkacağına yürekten inandıklarını belrten Aymira Tesislerinin Sahibi Abdurrahim Tikbaş, "Efespor zorlu bir yolculuğu aşıp daha zor bir görev için Bolu'ya gidiyor. İnşallah Bolu'daki tüm karşılaşmaları galibiyetle tamamlayıp Aydın'a 2. Lig sevinci yaşatırlar. Aykim'e desteklerinden dolayı müteşekkiriz. Efespor, Bolu'dan 2.lige yükselmiş olarak dönerse şampiyonluk galasını Aymira olarak biz üstleneceğiz. Efespor'a başarılar diliyoruz" dedi.

Sporculara verdiği destek ve moralden dolayı Abdurrahim Tikbaş'a teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, sporculara ve teknik ekibe başarı dileyerek takımın 2. Lige yükseleceğine inancının tam olduğunu belirtti.

Efespor Bolu Finali Öncesi Moral Depoladı

Efespor Bolu Finali Öncesi Moral Depoladı

Efespor Bolu Finali Öncesi Moral Depoladı

Efespor Bolu Finali Öncesi Moral Depoladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber