Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 18 Haziran 2019 - 14:43 Yorum: 0

EFM Tesis Yönetimi Hizmetleri kalite standartlarını en üst seviyeye çıkardı

Tesis yönetimi, bakımı ve işletme yönetiminde Türkiye'nin önde gelen firmalarından EFM Tesis Yönetimi Hizmetleri, ISO 41001 Tesis Yönetimi Yönetim Sistemleri...

EFM Tesis Yönetimi Hizmetleri kalite standartlarını en üst seviyeye çıkardı

Tesis yönetimi, bakımı ve işletme yönetiminde Türkiye'nin önde gelen firmalarından EFM Tesis Yönetimi Hizmetleri, ISO 41001 Tesis Yönetimi Yönetim Sistemleri Standardını almaya hak kazanarak, hizmet kalitesini artırdı.

Süzer Grubu'nun değer ve prensipleri ışığında Tesis Yönetimi ve Servis Hizmetleri alanlarında faaliyetlerini sürdüren EFM Tesis Yönetimi A.Ş, ISO 41001:2018 Tesis Yönetim Sistemleri Standartını almayı başardı. Plazalardan alışveriş merkezlerine, konutlardan fabrikalara kadar her türlü tesisin yönetimi, bakımı ve işletmesini uzman bir kadro ve profesyonel bir anlayışla gerçekleştiren EFM, kendi sektöründe ISO 41001 sertifikasını almayı başarabilen az sayıda firmadan biri oldu. PCA Sertifikasyon Hizmetleri tarafından yapılan denetimlerden başarıyla geçen EFM Tesis Yönetimi, raporlama ve karar verme süreçlerinin ardından ISO 41001 sertifikasını almaya hak kazandı. ISO 41001 sertifikası, standart tesis yönetiminin etkin ve verimli bir şekilde sürdürüldüğünün gösterilmesini, ilgili tarafların ihtiyaç ve uygulanabilir beklentilerinin sürekli karşılanmasını ve piyasanın rekabetçi ortamında sürdürülebilir olmayı amaçlıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber