Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 15 Temmuz 2015 - 15:38 Yorum: 0

"Efsane geri döndü" Ünlü komedyen Malatya'lıları kahkahaya boğdu

Malatya’da Aranan Adam olarak bilinen Bülent Hanbay dün yapmış olduğu stand up gösterisi ile milleti kırıp geçirdi.

'Efsane geri döndü' Ünlü komedyen Malatya'lıları kahkahaya boğdu

Malatya Kültür Merkezinde  stand up gösterisi ile sahne alan Bülent Hanbay "Gülme Komşuna" isimli sergilediği stand up gösterisiyle vatandaşları kırıp geçirdi.

Malatya Kültür Merkezinde sahneye çıkan ünlü Stand-Up'çı Bülent Hanbay, kendisinin 13 yıldan  beri sahnede olduğunu söyleyerek,”Malatya halkına katılımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük bir ilgi var Malatya halkından. Yaklaşık olarak 13 yıldan beri sahneye çıkmıyorum.Malatya’da 2. Defa sahne alıyorum.Bundan sonra artık tek kişilik gösterilere devam edeceğiz.Eylül ayından sonra yaklaşık otuz üniversite’de sahne almayı planlıyorum.Ben bu mesleğe annemin merakıyla başladım.Annem hep bana sigortalı bir iş bul deyince daha çok yoğunlaştım bu işe. Çok güzel bir meslek, insanları güldürmeyi ve hep beraber eğlendirmeyi seviyorum. İnsanların gülünce o yüzündeki tebessümü seviyorum.Gösterilerim devam edecektir.İlerleyen zamanlarda daha büyük yerlerde sahne almayı planlıyorum” diye konuştu.

Bülent Hanbay, yoğun ilginin olduğu gösterisinde günlük hayatta karşılaştığımız toplumsal sorunları mizahi bir dille eleştirerek hayatın eğlenceli taraflarını seyirciyle paylaştı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber