Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Spor 10 Ekim 2018 - 12:28 Yorum: 0

Efsane Malatyaspor’da devam eden davayla ilgili açıklama

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi ekiplerinden Malatyaspor, yeni sezon startını verdi.

Efsane Malatyaspor’da devam eden davayla ilgili açıklama

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi ekiplerinden Malatyaspor, yeni sezon startını verdi. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, yemekte bir araya gelirken, hedef ve beklentiler konuşuldu.

Malatyaspor, 25 Kasım'da başlatılması planlanan Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi için hazırlıklarına başladı.

Geçen sezon ki kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen sarı kırmızılılar, transfer çalışmaları için yoğun bir mesai harcıyor.

Transferde görüşmelerini sürdüren Malatyaspor, Malatya Gücü Futbol Kulübü'nde forma giyen Erkan Ercan, Cihat Vurmaz, Mehmet ve Ahmet Aşıt ile Battalgazi Belediyespor'dan Serkan Beke'yi kadrosuna kattı.

Malatyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Güner, "Bir aile olalım, kulüp içerisinde birlik ve beraberlik olsun. Yapılması gerekeni yapalım. Bu takımı bu hale getirenleri Malatya kamuoyu da, sizlerde biliyorsunuz. Malatyaspor'u bu hale getirenler kanuna, memlekete, Malatyalılara hesap verecek" dedi.

Malatyaspor'un kulüp ikinci başkanı İdris Payza, Malatya 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ve Yargıtay'da bulunan Malatyaspor Kamu Davası ile ilgili dosyaya kulüp olarak müdahil olduklarını ifade etti.

Malatyaspor'u 3.Lige çıkarmak istediklerini dile getiren Payza, "Biz hayal kurmuyoruz. Malatyaspor'u Kocaelispor, Sakaryaspor gibi yapacağız" dedi.

Payza, Malatya ve Malatyaspor'u sevenlerin zor gününde takımın yanında olduğunu ifade ederek, "İyi günde herkes takımın yanında. Bu değere başkanımız Mustafa Güner ile birlikte sahip çıktık" şeklinde konuştu.

"Malatyaspor'a zarar verenler, adalet önünde hesabını verecek"

Malatyaspor Kamu Davası'nda 137 kişinin yargılandığını anımsatan Payza, "Davayı 7 yıldır hasıraltı etmişler. Muhatap olmaması için kulübü kapatmaya çalışmışlar. Yargıtay'daki dosyaya avukatlarımız devreye girdi ve kulüp başkanımız müdahil oldu. Yeniden bu insanlar yargılanacak ve Malatyaspor'a zarar verenler, adalet önünde hesabını verecek. Ailesini, şirketini batırmayanların, kulübü gelip batırıp gitmeye hakları yok. Kulüp başkanları bedel ödeyecek. Aldıkları futbolcudan sorumlu olacaklar ki Türk futbolu gelişsin. "Sen bu oyuncuyu aldıysan, bunun borcu sana aittir" denilmeli, yoksa Türk futbolu gelişmez" ifadelerini kullandı.

"Malatyaspor'u bu hale düşürenleri tek tek teşhir edeceğiz"

Payza, Malatyaspor'un içerisinde bulunduğu duruma ilişkin, "Bugün Malatyasporu buralarda konuşuyoruz. Kışın antrenman sahasına gittim sporcular üşüyor. Kış günü soyunmuşlar, adı Malatyaspor ve üşüyorlar. Malatyaspor'u bu hale düşürenleri tek tek teşhir edeceğiz. Kulüp binasında isim ve fotoğraflarını göstereceğiz. Biz elimizden geleni yapacağız. Asıl Malatyaspor'un geleceği iyi yerlerde. Şuan Orduzu'daki tesis Malatyaspor'un. İmza karşılığı vermişler ama orası Spor Toto'da Malatyaspor'a verilen yer" diye konuştu.

Efsane Malatyaspor’da devam eden davayla ilgili açıklama

Efsane Malatyaspor’da devam eden davayla ilgili açıklama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber