Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Nisan 2022 - 13:18 Yorum: 0

EGC’de yeni başkan Kılınç oldu

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti (EGC) 5. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Cemiyet Başkanlığına Oktay Kılınç seçildi.

EGC’de yeni başkan Kılınç oldu

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti (EGC) 5. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Cemiyet Başkanlığına Oktay Kılınç seçildi.

İki adayın yarıştığı seçimde Divan Başkanlığına Hüseyin Aslan oy birliği ile getirildi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan genel kurul toplantısında; cemiyet tüzüğünde başkanlık için önceden belirlenmiş olan "başkan olabilmek için en az 1 yıl 212 basın sigortalı olunmalı" şartı, yeniden düzenlendi. Tüzük değişikliğinin oy çokluğuyla kabul edilmesinin ardından yönetim ve denetim kurulu raporları ibra edilerek seçime gidildi. Genel kurula katılan gazetecilerden 26 oy alan Oktay Kılınç başkanlığa seçilirken, Zeki Demirbaşta 25 oy aldı.

Yapılan seçimin ardından genel kurulun hayırlı olmasını temenni eden Kılınç, Erzincan basınının birlikteliğini sağlayarak, azimle çalışacağını ve bu seçimin bir kaybedeninin olmadığını kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber