Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 11:53 Yorum: 0

Ege Bölgesi'nin ilk ÇEMATEM'i İzmir'de açılıyor

İZMİR (AA) - Ege Bölgesi'nin ilk Çocuk Ergen Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'nin (ÇEMATEM) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde açılacağı bildirildi. İzmir Kuzey Kamu...

Ege Bölgesi'nin ilk ÇEMATEM'i İzmir'de açılıyor

İZMİR (AA) - Ege Bölgesi'nin ilk Çocuk Ergen Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'nin (ÇEMATEM) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde açılacağı bildirildi. 

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nden yapılan açıklamada, 18 yaşının altındaki madde kullanan gençlere yönelik hizmet verecek tedavi merkezinin, nisan ayında Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ve Eğitim Araştırma Hastanesi’nin bahçesinde faaliyete başlayacağı belirtildi. 

ÇEMATEM’de gençlere, 2 ay sürecek yatılı ya da ayakta uygulanan programları kapsamında eğitsel planlamalar, maddeden arındırma, psikoeğitim, bireysel ve grup terapileri yapılacak.  

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber