Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 09 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Ege Denizi'nde kaçak operasyonları

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri İzmir, Muğla ve Aydın açıklarında 119 kaçak ile 2 kazazedeyi kurtardı

Ege Denizi'nde kaçak operasyonları

İZMİR (AA) - Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri İzmir, Muğla ve Aydın açıklarında beş günde 119 kaçak ile 2 kazazedeyi kurtardı.

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamada, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 3-8 Mart'ta icra edilen arama kurtarma operasyonlarında, Muğla'nın Bodrum ilçesi Akyarlar açıklarında lastik bot içerisinde 18, İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında 32 erkek, 1 kadın ve 4 çocuk olmak üzere 37 kişiyi kurtardı.

Karaburun ilçesi Küçükbahçe açıklarındaki bir lastik bot içerisinde ise ağır hava ve deniz şartlarına rağmen 38 erkek, 2 kadın, 11 çocuk olmak üzere 51 Suriye uyruklu, Aydın'ın Didim ilçesi Tekağaç Burnu açıklarındaki fiber tekne içerisinde de 13 Suriye uyruklu kaçak kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, İzmir'in Urla ilçesi açıklarında karaya oturan 8 metrelik ahşap tekne içerisindeki 2 kişiyi de kurtararak Özbek Limanı'na ulaştırdı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber