Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Nisan 2014 - 11:58 Yorum: 0

Ege Denizi'nde kaçakları taşıyan teknenin batması

Olayla ilgili gözaltına alınanların sayısı 4'e yükseldi

Ege Denizi'nde kaçakları taşıyan teknenin batması

İZMİR (AA) - Menderes ilçesinin Ürkmez ve Gümüldür beldeleri açıklarındaki Tavşan Adası yakınlarında kaçakları taşıyan teknenin batmasıyla ilgili olarak 3 kişi daha gözaltına alındı. 

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, daha önce 1 kişiyi yakalayan jandarma ekipleri, yine Basmane semtinde 1'i Suriye uyruklu 3 zanlıyı daha gözaltına aldı. 

Zanlıların ifadesi doğrultusunda, çoğu Suriyeli kaçak göçmenin, Yunan adalarına götürülmesinde organizatör olduğu iddia edilen 2 kişinin daha arandığı öğrenildi. 

Menderes ilçesinin Ürkmez ve Gümüldür beldeleri açıklarındaki Tavşan Adası yakınlarında, yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışan kaçakların bulunduğu tekne 16 Nisan'da batmış, 1 kız çocuğu ve annesinin de aralarında olduğu 8 Suriyelinin cesedine ulaşılmış, 4 kişi de sağ olarak kurtarılmıştı. 

 

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber