Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 06 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Ege için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

Yağışların, yarın öğle saatlerinden itibaren Çanakkale geneli ile İzmir, Aydın ve Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor

Ege için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı

İZMİR (AA) - Kıyı Ege için yağışların yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olmasının beklendiği uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünün açıklamasına göre, yarın bölgede görülecek yağışların, öğle saatlerinden sonra Çanakkale il geneli ile İzmir, Aydın ve Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde kuvvetli (metrekareye 21-50 kilogram), yer yer çok kuvvetli (metrekareye 51-75) kilogram olması bekleniyor.

Yağışın etkisini, pazar sabah saatlerine kadar sürdüreceği tahmin ediliyor.

Kuzey Ege'nin kuzeyinde, rüzgarın yarın ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/s) fırtına, açıkları 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, pazartesi sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı öngörülüyor.

Yağış anında kuvvetli rüzgar, ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber