Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 27 Temmuz 2014 - 13:33 Yorum: 0

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreter Yardımcılığı'na Önsal atandı

İZMİR (AA) - Ege İhracatçı Birlikleri'nde (EİB) Canan Özyiğit'in emekli olmasıyla boşalan EİB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Çiğdem Önsal atandı.EİB'den yapılan açıklamaya...

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreter Yardımcılığı'na Önsal atandı

İZMİR (AA) - Ege İhracatçı Birlikleri'nde (EİB) Canan Özyiğit'in emekli olmasıyla boşalan EİB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Çiğdem Önsal atandı.

EİB'den yapılan açıklamaya göre, Önsal'ın Ege İhracatçı Birlikleri Başkanlar Kurulu’nun önerisi, TİM'in uygun görüşü ve Ekonomi Bakanlığı’nın oluruyla atandığı belirtildi.

Önsal, Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği ve Ege Maden İhracatçıları Birliği, Bilgi İşlem Şubesi ve Devlet Yardımları Şubesi’nden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapacak.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber