Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Şubat 2015 - 00:08 Yorum: 0

Ege Üniversitesi'ndeki gerginlik

Adana'da, Ege Üniversitesi'ndeki olaylarda Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun hayatını kaybetmesiyle üzerine sosyal medyada yayınlanan bir videoya ilişkin iki kişi hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi

Ege Üniversitesi'ndeki gerginlik

ADANA (AA) - Ege Üniversitesi'ndeki olaylarda Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun hayatını kaybetmesi üzerine, sosyal medyada yayınlanan bir videoya ilişkin iki kişi hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, karşıt görüşe sahip öğrenci gruplarının birbirleriyle yaptıkları kavga sonucu Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiği anımsatıldı.

Kentte, bir kişinin sosyal medya adresi üzerinden konuyla ilgili kamuoyunu "tahrik edici video" paylaşımında bulunduğunun tespit edilmesi üzerine polis ekiplerinin çalışma başlattığı ifade edildi.

Yapılan detaylı çalışmalarda paylaşımda bulunan kişinin yakalandığının belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kendisiyle yapılan ön mülakatta İzmir'de yaşanan elim olaydan dolayı üzüldüğünü, bundan dolayı tanıdığı bir arkadaşıyla mizansen kurmak suretiyle böyle bir video çekimi yaparak kendi sosyal paylaşım sayfasında yayınladığını beyan etmiştir. Konuyla ilgili her iki şahıs hakkında da Cumhuriyet Başsavcılığımızca gerekli adli çalışma başlatılmış olup çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Valiliğimiz ve ilgili tüm kurumlarımız olayın üzerinde hassasiyetle durmaktadır. Tüm vatandaşlarımızın sağduyularını muhafaza edecekleri noktasında inancımız tamdır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber