Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Ağustos 2021 - 12:43 Yorum: 0

Eğil Spor Tesisi’nin yüzde 90’ı tamamlandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e Eğillilerin yararlanacağı spor tesisini tamamlama aşamasına getirdi.

Eğil Spor Tesisi’nin yüzde 90’ı tamamlandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e Eğillilerin yararlanacağı spor tesisini tamamlama aşamasına getirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin, gençlerin boş zamanlarını verimli şekilde geçirmelerini sağlamak ve fiziksel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla ilçelerde inşa ettiği spor tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ile Spor Toto Başkanlığı, arasında imzalanan protokol çerçevesinde Eğil ilçesinde yapımına başlanan spor tesisinin yapımında çalışmalarda sona yaklaşıldı. 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Eğil Spor Tesisleri'nde, 98x68 metre ölçülerinde sentetik çim halı saha, 544 kişilik tribün, soyunma odaları, lavabo ve kafeterya yer alıyor.

Çalışmaların yüzde 90'ı tamamlandı

Amatör spor kulüpleri ve vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlayacak olan tesiste çalışmaların yüzde 90'ı tamamlandı. Sahaya çim serimi ve tribün montajlarını tamamlayan ekipler, tesisin inşaat işlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Eğil Spor Tesisi'ni yakın zamanda tamamlayıp 7'den 70'e vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber