Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 21 Mart 2018 - 13:03 Yorum: 0

Eğinlioğlu, BSO Başkanlığına adaylığını açıkladı

Balıkesir Sanayi Odası'nın Nisan ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde iş adamı Hasan Ali Eğinlioğlu aday olduğunu açıkladı.

Eğinlioğlu, BSO Başkanlığına adaylığını açıkladı

Balıkesir Sanayi Odası'nın Nisan ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde iş adamı Hasan Ali Eğinlioğlu aday olduğunu açıkladı.

BSO'nın Nisan ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde sanayici Hasan Ali Eğinlioğlu'da adaylığını açıkladı. Basın toplantısına çok sayıda sanayici ve iş adamı Başkan adayı Hasan Ali Eğinlioğluna destek vermek için hazır bulundu. BSO Başkan adayı Eğinlioğlu kendisini tanıtarak başladığı basın toplantısında "40 yıldır sanayicilik yaptığım değişik alanlarda hizmet verdiğim Balıkesir ilimizde Sanayi Odası seçimlerinde şahsıma verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Balıkesir Sanayi Odası Başkan adaylığım için ilimizde gerek sanayi, gerek ticaret alanlarında faaliyet gösteren pek çok kurum ve kuruluşun ortak görüşleri ve 3 aylık bir sürenin sonunda olgunlaşan bir karardır. Birlik ve beraberlik olgusuyla yola çıkıyoruz. Hedefimiz genç, dinamik yapıyı tecrübeyle harmanlayarak, hiçbir siyasi görüş ve düşünce ayrımı yapmadan ilimiz sanayi ve ticaretin tamamını temsil edebilecek iyi bir mozaik oluşturmak. İlimiz sanayisine ve ticari faaliyetlere fayda sağlamak ve gelişmesi için gerekli adımları atmaktır" dedi.

"Üyelerimizin her konuda arkasında olacağız"

Başkan adayı Eğinlioğlu sözlerinin devamında, "Bilindiği gibi odaların amacı üyelerin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, genel menfaatlere uygun sektörel gelişmelere destek olmaktır. Oluşturmayı planladığım komite meclis ve yönetim yapılarıyla hedefim sanayicilerimizin tamamına ulaşmak ve hemen her konuda arkalarında olduğumuzu hissettirmek olacaktır. Sanayicimizin yüksek katma değer üretmesine, rekabet gücünün arttırılmasına, ekonomik, teknolojik ve sosyal kültürel gelişiminde yol gösterici olmak öncelikli hedefimizdir" şeklinde konuştu.

"Sanayicimizin kendi markasını yaratması için çalışacağız"

Sanayicilerimizin dünya pazarında söz sahibi olası gerektiğini belirten Başkan adayı Eğinlioğlu, "Ülkemizin dünya pazarında etkin, kendi markasını yaratması için AR-GE destekleri. Tasarım destekleri ve yatırım teşvikleri sanayicimiz için önemini biliyoruz. Sanayi Odası bünyesinde fizibilite ve yatırım danışma bölümü oluşturarak, üyelerimizin devlet desteklerinden maksimum faydalanmaları hedefimizdir. Sanayimizi arzu edilen seviyelere getirmek için gerekli olan denetim, test ve akademik bilgi akışı hususlarında odamız gerekli çalışmaları yaparak, üyelerimizle buluşturacaktır. Bulunduğu konum itibarı ile de cazibe merkezi haline gelecek Balıkesirimize, yan sanayi oluşturarak, tabandan tavana hemen her kesime fayda sağlayacak yeni yatırımları çekmek için çaba göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan adayı Hasan Eğinlioğlu, BSO başkanlığına aday olan rakiplerine seçim çalışmalarında başarılar diledi. Hasan Ali Eğinlioğlu adaylığını açıkladıktan sonra yönetim kuruluna aday olan sanayici ve iş adamları ile birlikte aile fotoğrafı verdi.

Eğinlioğlu, BSO Başkanlığına adaylığını açıkladı

Eğinlioğlu, BSO Başkanlığına adaylığını açıkladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber