Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 15 Ağustos 2018 - 10:08 Yorum: 0

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi yaz kursları sona erdi

Isparta'nın Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan yaz kursları sona erdi.

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi yaz kursları sona erdi

Isparta'nın Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan yaz kursları sona erdi.

Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan kurslarda çocuklar ve gençler spor, müzik ve görsel sanatlarda eğitim aldı. 500'den fazla çocuk ve gencin katıldığı kurslar sona erdi. Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Şanal, ailelerin çocuklarının zamanlarını verimli geçirmeleri, becerilerini geliştirmeleri, yeni eğitim öğretim yılına spor, müzik ve güzel sanatlarla uğraşarak girmelerini sağlamak amacıyla açılan yaz kurslarından memnun olduklarını söyledi.

Kurslara katılan öğrencilerin taleplerinin imkanlar ölçüsünde karşıladığını belirten Şanal, "500" den fazla çocuğumuz açtığımız kurslara katılım gösterdi. Derslerini mümkün olduğunca aksatmadan severek takip ettiler. Çocuklarımızın bu gayretlerini gördükçe yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu anladık" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber