Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Ağustos 2016 - 15:08 Yorum: 0

Eğitim Bir Sen Kayseri Şubesi başarılı liseleri ziyaret etti

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan, Başkan Yardımcısı Hacı Sarı ve Melikgazi İlçe Temsilcisi Celalettin Posçu üniversite yerleştirmelerinde...

Eğitim Bir Sen Kayseri Şubesi başarılı liseleri ziyaret etti

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan, Başkan Yardımcısı Hacı Sarı ve Melikgazi İlçe Temsilcisi Celalettin Posçu üniversite yerleştirmelerinde başarılı olan liseleri ziyaret etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aydın Kalkan, 2016 yılı üniversite yerleştirmelerinde başarılı olan liselerimizi ve idarecilerimizi ziyaret ederek başarıyı her zaman desteklediklerini eğitimcilerimizle paylaşmak istediklerini dile getirdi.

DEVLET OKULLARI ÖZEL KURSLARDAN DAHA KALİTELİ EĞİTİM VERİYOR

Aydın Kalkan, 2015-2016 eğitim öğretim yılında dershanelerin faaliyet göstermediğini okullarda açılan yetiştirme kurslarının öğrencileri sınavlara hazırladığını belirterek okul idarecilerimizin ve öğretmenlerimizin öğrencileri üniversite sınavlarına hazırlamada önemli başarılar elde ettiklerini belirtti.

Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, "Devlet okullarına ve Milli Eğitim Bakanlığında çalışan öğretmenlere fırsat verildiği takdirde özel okullardan ve kurs merkezlerinden daha başarılı olabileceklerini böylelikle göstermişlerdir" ifadelerini kullandı.

Velilerin devlet okullarına güvenmeleri gerektiğini ve bu okullara sahip çıkmaları üzerinde duran Kalkan, artık Türkiye'de ve Kayseri'de eğitimde başarı eşiğini aşıldığını belirtti..

Aydın Kalkan, "Ziyaret ettiğimizi okullardan Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesinin başarıları arasında 2 Tıp Fakültesi, 1 Diş Hekimliği Fakültesi,4 Hukuk Fakültesi,12 Mühendislik Fakültesi, 10 Eğitim Fakültesi, 23 İlahiyat Fakültesi bulunmaktadır. Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesinden 14 Tıp Fakültesi, 17 Diş Hekimliği Fakültesi, 22 Hukuk Fakültesi çok sayıda mühendislik fakültesine öğrenci yerleştirildi.

Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesinin 7 Tıp Fakültesi, 3 Diş Hekimliği Fakültesi, 4 Hukuk Fakültesi çok sayıda mühendislik fakültesi, eğitim fakültesi başarısı bulunmaktadır. Devlet okulları ve öğretmenleri nitelik bakımından daha başarılıdır" diyerek, yeni dönemde de okul idarelerine ve öğretmenlerine her türlü imkanın verilmesi gerektiğini ve bu başarıların kurumsallaşması gerektiğini anlattı.

Aydın Kalkan ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz darbe girişiminin sembol isimlerinden Ömer Halisdemir'in adını taşıyan Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesini de ziyaret ederek okul yönetimine başarılar diledi.

Eğitim Bir Sen Kayseri Şubesi başarılı liseleri ziyaret etti

Eğitim Bir Sen Kayseri Şubesi başarılı liseleri ziyaret etti

Eğitim Bir Sen Kayseri Şubesi başarılı liseleri ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber