Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Şubat 2017 - 15:53 Yorum: 0

Eğitim Bir-Sen üyeleri sertifikalarını aldı

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 2 numaralı Şube Başkanlığı tarafından geçtiğimi ay gerçekleştirilen hizmet içi eğitime katılan işyeri temsilcilerine...

Eğitim Bir-Sen üyeleri sertifikalarını aldı

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 2 numaralı Şube Başkanlığı tarafından geçtiğimi ay gerçekleştirilen hizmet içi eğitime katılan işyeri temsilcilerine sertifika töreni düzenlendi.

Gerçekleştirilen törenin açılışında konuşan şube Başkanı Mustafa İşbilir, sendika olarak hak, adalet, barış, emek ve özgürlük mücadelesinde çeyrek aşırı geride bıraktıklarını kaydetti. Sendikanın Eğitim-Bir-Sen'in tarihi bir dönem sayılacak çeyrek yüzyıllık mücadele geçmişi olduğunu hatırlatan Başkan İşbilir, "Eğitim Bir-Sen, Türkiye'nin karanlıklardan aydınlığa, darbe dönemlerinden demokrasiye, geri kalmışlıktan ilerlemeye geçiş tarihi ülkemizin yaşadığı siyasal ve toplumsal dalgalanmalar karşısında ilkeli, tutarlı, kararlı, atak bir tavrın ve mücadelenin destanıdır" dedi.

Gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan İşbilir, anayasal düzenleme için görüş belirtmenin bir hak olduğunu söyledi. İşbilir, anayasa değişikliği referandumunda Türkiye'nin tam bağımsızlığı, istikrarı için, daha güçlü bir ülke için "evet" oyu kullanacaklarını belirtti. Sendika olarak değişimi desteklediklerinin altını çizen İşbilir, "Herkes bilmelidir ki Eğitim Bir-Sen olarak referandumda Türkiye'nin tam bağımsızlığı, istikrarı ve daha güçlü bir Türkiye için "evet" oyu kullanacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından hizmet içi eğitime katılan sendika üyelerine sertifikaları verildi.

Eğitim Bir-Sen üyeleri sertifikalarını aldı

Eğitim Bir-Sen üyeleri sertifikalarını aldı

Eğitim Bir-Sen üyeleri sertifikalarını aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber