Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 17:48 Yorum: 0

Eğitim-Bir-Sen: ‘Yenikapı ruhuna saldırı”

Memur-Sen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen Bartın Şube Başkanı Muhammet Akça, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıya tepki gösterdi.

Eğitim-Bir-Sen: ‘Yenikapı ruhuna saldırı”

Memur-Sen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen Bartın Şube Başkanı Muhammet Akça, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıya tepki gösterdi.

Saldırının Yenikapı mitinginde ortaya çıkan birlik ve beraberlik görüntüsüne yapıldığını belirten Akça, "Kılıçdaroğlu'na ve beraberindekilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyor, şehidimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Terörist saldırı, 15 Temmuz sonrasında oluşan olumlu havaya, iktidarı ve muhalefetiyle ortaya konulan birlik ve beraberlik tablosuna, 7 Ağustos'ta sergilenen Yenikapı ruhuna yapılmıştır. Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği kanlı darbe girişimini milletimizin ortaya koyduğu onurlu duruş, gösterdiği feraset ve basiretle akamete uğratması karşısında iyice kontrolden çıkan terör örgütleri, sivil, asker, yaşlı, genç ve çocuk demeden saldırılarını artırmıştır" dedi.

Teröristlerin iyice saldırgan tutum içinde girdiğini de aktaran Akça, "Melun darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanması ve sonrasında oluşan birlik atmosferi karşısında iyice saldırganlaşan terör örgütleri, bu defa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef seçmiştir. Terör örgütleri, destekçileri ve arkalarındaki üst akıl şunu bilmelidir ki, hiçbir saldırı bizi birbirimize düşüremeyecek, birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacak. Yenikapı ruhuna halel getiremeyecektir. Bu millet, dirayetiyle bütün oyunları bozacak, ülkesini böldürtmeyecektir. Eğitim-Bir-Sen Bartın Şubesi olarak, saldırıyı bir kez daha lanetliyor, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, şehidimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber