Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 16:33 Yorum: 0

Eğitim Bir Sen’den teröre karşı milli duruş vurgusu

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner yaşanan son terör saldırılarının tesadüfi olmadığını belirterek, "Uluslar üstü emperyalist odakların...

Eğitim Bir Sen’den teröre karşı milli duruş vurgusu

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner yaşanan son terör saldırılarının tesadüfi olmadığını belirterek, "Uluslar üstü emperyalist odakların tetikçiliğini yapan, sivil, asker, kadın, yaşlı ve çocuk demeden insanımızı öldüren insanlıktan çıkmış güruh, milletimizin feraseti, basireti ve dirayeti karşısında yok olup gidecektir." dedi.

Son yaşanan terör saldırıları hakkında açıklamalarda bulunan Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner terörün toplum olarak sergilenecek milli duruşta yok olup gideceğini söyledi. Öner, "Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü üyelerince bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 10 askerimiz şehit olmuş, 8 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 11'i asker 27 kişi ise yaralanmıştır. Millet olarak hepimizi yasa boğan saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kardeşlik duygularıyla güçlenen bir millet olarak aramızda yılgınlık, nefret, güvensizlik oluşturarak, her alanda yaptığımız hamleleri önlemenin yanında, terör saldırılarını taktik olarak kullanan küresel haçlı-siyonist ittifakının asıl amacı milli varlığımızı tarihten silmektir." dedi.

"Saldırılar tesadüfi değil"

15 Temmuz'da başlatılmak istenen işgal girişiminin, Türk halkının soylu, cesur direnişiyle püskürtülmesinin ardından Türkiye'nin bir yandan Suriye'de DAEŞ ve PYD, içeriden de PKK terör unsurlarına ağır kayıplar verdirmesi, artık yolun sonuna gelen karanlık örgütlerin, şuursuz olduğu kadar acımasız eylemler yapmaya ittiğini kaydeden Öner, "İntihar saldırısının, malum ideolojik ve siyasi organizasyonun, üstelik kendilerinin fail ve sebep oldukları 6-8 Ekim katliamını ve 10 Ekim Ankara Garı saldırısının yıldönümlerini bahane ederek yaptığı çağrılara halkımızdan hemen hiçbir destek bulamadığı dönemde yapılmış olması düşündürücüdür. Barbarca saldırının, bütün karşı çabalara rağmen Musul operasyonunda devre dışı bırakılamayan Türkiye'nin oyun kurucu veya oyun bozucu olarak bölgedeki etkisinin arttığı bir dönemde gerçekleşmesi tesadüf değildir." açıklamasında bulundu.

"Milli duruşumuz teröre vereceğimiz en önemli karşılık olacaktır"

Hain saldırıların amacına ulaşamayacağını kaydeden Öner şunları söyledi:

"Ülkemizin birliğini, milletimizin huzurunu hedef alan bu tür saldırı ve eylemlerin başarıya ulaşma imkanı yoktur, olamaz. Bu alçaklardan da, arkalarındaki güçlerden de birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek kurtulacağız. Son derece zorlu bir coğrafyada yaşamanın yüklediği sorumluluğun idrakinde ve bütün terör örgütlerinin bizi yıkmaya, parçalamaya dönük amaç ve eylem birliği içinde oldukları bilinciyle, milli kaynaşma ve dayanışmamızı daha da sağlamlaştıracağız. Bizi bölmek, parçalamak, kışkırtmak isteyenlere inat, bütün farklılıklarımızla kardeşler olarak kucaklaşacağız. Hep birlikte demokratik, güçlü Türkiye'ye doğru yönelen yürüyüşümüzü hiçbir güç durduramayacaktır. Her zaman olduğu gibi, kardeşlik kararlılığımızla ortaya koyduğumuz milli duruşumuz, teröre vereceğimiz en önemli karşılık olacaktır. 15 Temmuz'un artçı saldırıları olan bu kanlı, kirli, hain eylemler, birlikte ortaya koyduğumuz kararlılığı daha da pekiştirecektir. 15 Temmuz ihanetine teslim olmadığımız gibi, bu alçakça saldırılara da teslim olmayacağız. Eğitim-Bir-Sen olarak, bu ve bütün terör saldırılarını tekrar lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber