Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 16:58 Yorum: 0

Eğitim-İş'in "Laik Eğitim ve Emeğe Saygı Yürüyüşü"

BURSA (AA) - Eğitim-İş Sendikası üyeleri, Muğla'nın Yatağan ilçesinden Ankara'ya başlattıkları "Laik Eğitim ve Emeğe Saygı Yürüyüşü" kapsamında Bursa'ya geldi.Kente iki otobüsle...

Eğitim-İş'in 'Laik Eğitim ve Emeğe Saygı Yürüyüşü'

BURSA (AA) - Eğitim-İş Sendikası üyeleri, Muğla'nın Yatağan ilçesinden Ankara'ya başlattıkları "Laik Eğitim ve Emeğe Saygı Yürüyüşü" kapsamında Bursa'ya geldi.

Kente iki otobüsle gelen Eğitim-İş Genel Başkanı Veli Demir ve beraberindeki sendika üyesi öğretmenleri, sendikanın Bursa Şubesi üyeleri ile işçi sendikalarının temsilcileri, Şehreküstü Meydanı'nda karşıladı. Daha sonra bu grup, Şehreküstü Meydanı'ndan ellerindeki dövizlerle sloganlar atarak Kent Meydanı'na doğru yürüdü.

Kent Meydanı'nda basın açıklaması yapan Demir, Türkiye'de yaşanan iş cinayetlerine karşı çıkmak, özelleştirmelere "dur" demek ve eğitimde yaşanan erozyonu durdurmak için 17 Aralık'ta Yatağan'dan Ankara'ya yürüyüş başlattıklarını söyledi.

Demir, yarın Ankara'da yapılacak kitlesel açıklamayla seslerini duyurmayı planladıklarını belirterek, "Emeğimizi sömürtmeyecek, emekçilerin ölümünü izlemeyeceğiz" dedi.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber