Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 09 Eylül 2016 - 15:43 Yorum: 0

Eğitim-Sen ve KESK üyesi bir grup 11 bin 285 öğretmenin açığa alınmasını protesto etti

Eğitim-Sen ve KESK üyesi bir grup, 11 bin 285 öğretmenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açığa alınmasını protesto etmek için MEB önünde basın...

Eğitim-Sen ve KESK üyesi bir grup 11 bin 285 öğretmenin açığa alınmasını protesto etti

Eğitim-Sen ve KESK üyesi bir grup, 11 bin 285 öğretmenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açığa alınmasını protesto etmek için MEB önünde basın açıklaması yaptı.

MEB tarafından bölücü terör örgütüne destek verici nitelikte faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 11 bin 285 öğretmenin açığa alınmasını protesto etmek isteyen Eğitim-Sen ve KESK üyesi bir grup MEB önünde oturma eylemi yapmak istedi. Yoğun güvenlik önlemi alan polis, grubun oturma eylemi yapmasına izin vermeyince Eğitim-Sen Genel Başkanı Kamuran Karaca grup adına basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının ardından grup olaysız dağıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber