Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 02 Eylül 2016 - 19:58 Yorum: 0

Eğitim-Sen’in basın açıklamasında gergin anlar yaşandı

Eğitim-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklaması sırasında gergin anlar yaşandı.

Eğitim-Sen’in basın açıklamasında gergin anlar yaşandı

Eğitim-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklaması sırasında gergin anlar yaşandı. Bir grup basın mensuplarına saldırdı.

Eğitim-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından kamuda gerçekleştirilen ihraçlara tepki göstermek amacıyla Demokrasi Parkı'nda basın açıklaması düzenlendi. Eğitim-Sen üyeleri, kendilerine tepki gösteren bir kişiyi linç etmek istedi. Polis ekiplerinin araya girmesiyle şahıs olay yerinden uzaklaştırılırken, basın açıklaması yapan grup basın mensuplarına da saldırdı. Basın mensuplarının saldırıya uğraması üzerine polis ekipleri araya girerek grubu sakinleştirdi. Saldırıya uğrayan basın mensupları da alandan uzaklaştırıldı.

Basın açıklamasına HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım, Eğitim-Sen Adıyaman Şube Başkanı Hasan Basri Yorulmaz, KESK, Eğitim-Sen ve HDP üyeleri katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber