Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2016 - 10:18 Yorum: 0

Eğitim yöneticilerinin 5. buluşması

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Eğitim Yöneticileri 5. Buluşması Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) konferans salonunda Vali Mehmet...

Eğitim yöneticilerinin 5. buluşması

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Eğitim Yöneticileri 5. Buluşması Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) konferans salonunda Vali Mehmet Ceylan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Eğitim Yöneticileri 5. Buluşmasına, Vali Mehmet Ceylan, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, NKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Şefik Kurultay, Maarif Müfettişleri Başkanı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Tekirdağ'da görev yapan 431 resmi okul ve kurum müdürlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler Tekirdağ'da bulunan öğretmen ve öğrenci sayıları ile dağılımları, bu yıl eğitime ilk kez başlayan ve inşaatı devam eden okullar ile ihale sürecinde bulunan ve hali hazırda devam eden projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi. İl genelinde okulların sorunları ve eksikliklerine de değinen Halis İşler, bu sorunların çözümünde ve eksikliklerin giderilmesinde izlenecek yollar hakkında okul müdürlerini bilgilendirdi.

2016-2017 yılında başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Vali Ceylan ise, "Tekirdağ eğitim camiasında görev alan yöneticiler olarak bizlere çok önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu görev ve sorumluluklarımızın bilinciyle eğitimde kaliteyi arttırarak, bize emanet edilen çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeli, eğitmeli ve topluma bir birey olarak kazandırmalıyız. Çocuklarımız için, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek için, geleceğimiz için, ülkemizin hak ettiği yerlere gelmesi için, güçlü bir Türkiye için bizler daha çok çaba sarf etmek, daha çok gayret göstermek zorundayız" dedi.

Programın son bölümünde ise İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İl Milli Eğitim Şube Müdürleri bölümleri ile ilgili bilgilendirme yaptılar ve sorulan soruları cevaplandırdılar.

Eğitim yöneticilerinin 5. buluşması

Eğitim yöneticilerinin 5. buluşması

Eğitim yöneticilerinin 5. buluşması

Eğitim yöneticilerinin 5. buluşması

Eğitim yöneticilerinin 5. buluşması

Eğitim yöneticilerinin 5. buluşması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber