Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 14:18 Yorum: 0

Eğitimcinin Dostu Çolakbayrakdar’a Öğretmenlerden Anlamlı Hediye

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi...

Eğitimcinin Dostu Çolakbayrakdar’a Öğretmenlerden Anlamlı Hediye

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu'nu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Serdal Çelik, eğitim ve öğretime devamlı desteklerinden dolayı okul atölyesinde özel olarak tasarladıkları çeşitli hediyeleri Başkan Çolakbayrakdar'a takdim etti.

Öğretmenlerin daha güzel ortamlarda eğitim vermeleri, öğrencilerin ise daha iyi şartlarda eğitim almaları için birçok projeye imza atan Başkan Çolakbayrakdar, bu kapsamda sık sık okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geliyor. Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okulu'nun düzenlemiş olduğu etkinliğe onur konuğu olarak davet edilen Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılandı.

Etkinlikte, öğretmen ve öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak her zaman eğitim ve eğitimcilerin yanında olduklarını ifade ederek, "Öğretmenler kutsal bir görevi yapmaktadırlar. Hepimizin hayatında öğretmenlerin yeri ayrıdır ama ilkokul öğretmenimi her zaman farklı tutarım. O, benim için çok önemlidir. İlkokul öğretmenim başta olmak üzere bütün öğretmenlerin gününü kutluyorum. Ahirete intikal etmiş olan öğretmenlerimize de Allah" dan rahmet diliyorum. Öğrenim sürecimizde öğretmenlerimiz bizlere hayatı öğretiyor." diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller oluşması noktasında her zaman eğitim ve öğretime destek olacaklarını ifade ederek noktaladı.

Konuşmanın ardından öğrenciler, hazırladıkları Hacivat-Karagöz ile folklor gösterisini sundu. Sonrasında öğretmenlerle tek tek sohbet edip öğretmenler gününü kutlayan Başkan Çolakbayrakdar, eğitim amaçlı kullanılan atölyeleri gezerek, öğrencilerle yakından ilgilendi. Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Serdal Çelik, eğitim ve öğretime devamlı desteklerinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar için özel olarak tasarladıkları çeşitli hediyeleri takdim etti.

Başkan Çolakbayrakdar da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okul öğretmenlerine hediyeler verdi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber