Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 17:53 Yorum: 0

Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı

İnönü Üniversitesi, Yeşilyurt Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen "Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitimde İşbirliği...

Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı

İnönü Üniversitesi, Yeşilyurt Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen "Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitimde İşbirliği Protokolü" imzalandı.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin ve Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'nın imzaladığı protokol ile Fen ve Sosyal Bilimler Projesi uygulayan Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim öğretim faaliyetlerini yürütmek için taraflar arasında iş birliği ve koordinasyonun sağlanması amaçlanıyor.

Rektör Danışmanı Doç. Dr. İlhan Erdem ve Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mikail Çirkin'in de hazır bulunduğu protokolün amaçları arasında, proje okulları yönetmeliği ve proje uygulayan okulların "Vizyon Belgesi" kapsamında iş birliği yapılacak alanlara yönelik, ihtiyaç duyulan alanlarda, yeterli insan kaynağı ve mekan desteği sağlamak, üniversitenin imkan ve kapasitesine göre, kampüs ve kütüphanelerinden yararlanmalarına, belirlenmiş derslere katılabilmelerine, üniversitenin uygun gördüğü öğretim elemanları ile irtibata geçebilmelerine, kariyer merkezlerinin hizmetlerinden yararlanabilmelerine imkan sağlamak, ihtiyaç duyulan alanlarda toplantılar ve hizmet içi eğitimler düzenlemek vb. maddeler yer almak.

Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı

Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber