Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 17 Ekim 2017 - 11:53 Yorum: 0

Eğitimdeki temel felsefe iyi insan yetiştirmek

Manisa'nın Kula ilçesinde gerçekleştirilen okul müdürleri toplantısında konuşan Kula Kaymakamı Osman Güven okullardaki öğretim kadar eğitimin de çok...

Eğitimdeki temel felsefe iyi insan yetiştirmek

Manisa'nın Kula ilçesinde gerçekleştirilen okul müdürleri toplantısında konuşan Kula Kaymakamı Osman Güven okullardaki öğretim kadar eğitimin de çok önemli olduğunu ve eğitimdeki temel felsefenin iyi insan yetiştirmek olduğunu belirtti.

Hacı Ömer Özbayacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Yurdu Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Osman Güven'in yanısıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin İzci ve Ethem Dağlı, Kula Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ile birlikte okul müdürleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen yaptığı açılış konuşmasında, "Yöneticiler olarak sorumluluğumuz altındaki öğrenci ve öğretmenlerimizi yalnız bırakmadan onlara sahip çıkıp her daim hareketlerimizle ve sözlerimizle onlara rehber olalım. Biz nasıl evlat yetiştirmek istiyorsak öğrencilerimizi de öyle yetiştirmeliyiz. Onlara; sevgiyi, saygıyı, merhameti, yoksullara yardım etmeyi öğretelim. Çocuklarımıza, eğitim hayatlarının sonunda, annesine, babasına, topluma, millete ve devlete nasıl faydalı olabileceklerini öğretelim." dedi.

Kaymakam Osman Güven de şunları söyledi: "Okullarımızda öğretimin yanı sıra çocuklarımıza vereceğimiz eğitim de son derece önemlidir. Eğitimde temel felsefemiz iyi insan yetiştirmektir. İnşallah önümüzdeki günlerde tüm okullarımızı gezerek sorunlarını tespit edip, eğitim gören çocuklarımızın nitelik bakımından daha iyi noktalara taşınması için ne gerekiyorsa yapacağız"

2017-2018 eğitim-öğretim yılı için yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş ve düşünceler paylaşıldı. Toplantı, okul müdürlerinin istek ve önerilerini dile getirmesinin ardından sona erdi.

Eğitimdeki temel felsefe iyi insan yetiştirmek

Eğitimdeki temel felsefe iyi insan yetiştirmek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber