Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 26 Ocak 2015 - 15:05 Yorum: 0

Eğitimi Çok Önemsiyorum

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 2015 yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında “İletişim” konulu seminer düzenlendi.

Eğitimi Çok Önemsiyorum

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 2015 yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında “İletişim” konulu seminer düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Beydağı Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, şube müdürleri ve MASKİ personelinin katılımı ile gerçekleşti.

Dr. Özdemir: Eğitimi Çok Önemsiyorum

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, burada yaptığı konuşmada, “Biz bir aileyiz. 2015 yılına eğitim çalışmasıyla başlayalım dedik. Ben eğitimi çok önemsiyorum. Burada alacağımız bilgilerin kendi hayatımızda, çocuklarımızla, eşimizle, iş arkadaşlarımızla, komşumuzla olan ilişkilerimizde hayatımıza değer katacağını düşünüyorum. Bu yüzden eğitim gönüllüsüyüm. Yıllarca da eğitim içindeydim. Kurumuzda da inşallah eğitim kesintisiz bir şekilde devam edecek. Bu eğitimi mümkün mertebe faydalanarak geçirin. Buradan alacağınız bir kelimenin bile hayata bakış açınızı değiştirebileceğini, ailenizle, çocuklarınızla, komşularınızla ve amirlerinizle yaşadığınız sorunları bu eğitimle çözebileceğinizi düşünüyorum. ‘İlim müminin yitik malıdır’ diyen bir dinin mensuplarıyız. Hz. Ali (r.a.) ‘Bana Bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum’ demiştir. Dolayısıyla bu anlayışla burada olduğumuza inanıyorum ve bu eğitimin sizlere faydalı olmasını diliyorum” dedi.

İki Hafta Sürecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan, tüm personelin  iki oturum  halinde  katılacağı ve iki hafta sürecek olan  ‘Hizmet İçi Eğitim Semineri’ni eğitim uzmanı Nurullah Sarımermer  tarafından veriliyor.

 

 

Gezici Vezne Programı

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü’nün başlattığı gezici vezne uygulaması devam ediyor. MASKİ Gezici Vezne, PTT ve tahsilat veznelerinin bulunmadığı mahallelerde vatandaşlara fatura ödemelerinde kolaylık sağlıyor.

 

Gezici Vezne’nin bu haftaki programı şöyle:   

26 Ocak 2015 Pazartesi     : Sürgü Mahallesi

27 Ocak 2015 Salı              : Doğanşehir İlçesi

28 Ocak Çarşamba             : Dilek Mahallesi

29 Ocak Perşembe             : Erkenek Mahallesi

30 Ocak Cuma                    : Hekimhan İlçesi

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber