Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Ekim 2017 - 17:13 Yorum: 0

Eğitimlerini başarı ile tamamlayan usta ve kalfaların sertifikaları hazır

Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı meslek kollarındaki ustalık ve kalfalık belgelerini almayı başaran usta ve kalfalara...

Eğitimlerini başarı ile tamamlayan usta ve kalfaların sertifikaları hazır

Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı meslek kollarındaki ustalık ve kalfalık belgelerini almayı başaran usta ve kalfalara verilmek üzere hazırlandı.

Vali Ali Paşa Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı meslek kollarındaki ustalık ve kalfalık belgesini almayı başaranların okulca düzenlenen belgeleri oda başkanı İdris Karael tarafından imzalanarak okul müdür yardımcısı Ferit Aköz'e teslim edildi.

Van Demirciler Tornacılar Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İdris Karael, "Odamıza kayıtlı meslek kollarındaki ustalık ve kalfalık belgesini almayı başaranların belgeleri imzalayıp okul müdür yardımcısı Ferit Aköz'e teslim ettim. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber