Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ağustos 2016 - 14:08 Yorum: 0

Eğribucak Mahallesi’nde asfaltlama çalışması

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Eğribucak Mahallesi'nde yol yenileme ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini bu kapsamda alt yapısı...

Eğribucak Mahallesi’nde asfaltlama çalışması

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Eğribucak Mahallesi'nde yol yenileme ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini bu kapsamda alt yapısı tamamlanan 6 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.

Eğribucak Mahallesi'nde yer alan Kayama, Nurhak, Kergah, Uluyağmur, Günhan ve Çakabey sokaklarında asfaltlama çalışması yapıldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Eğribucak mahallesinde 6 sokağın tüm alt yapısının tamamlandığını ve asfaltlama için 6 bin 500 ton asfalt kullanılacağını kaydetti.

Bağ ve sayfiye alanları da önemli…

İlçe sınırları içersinde yeni açılan cadde ve sokakların yanında deforme olan ve bozulan yolların tamamını yenilediklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Yolların tamamını yeniliyoruz…

"Melikgazi Belediyesi olarak Eğribucak Mahallesi'nde ulaşımda alternatif yollar açarak ulaşımı daha seri ve güvenli hale getiriyoruz. Eğribucak daha önce bağ ve sayfiye alanı iken şimdi artan imarlaşma yeni yapıların oluşması ile hem yazlık hem de 12 ikametgâh edilen semtler arasında yerini almıştır. Çünkü şehir merkezine olan yakınlığı, ulaşım kolaylığı 12 boyunda oturulacak mahallelere dönüşmüştür. Bu neden ile Eğribucak'ta yer alan 6 sokakta yol çalışması yaptık. Alt yapıda bütünlük sağladık. Ulaşımı daha güvenli ve seri hale daha da önemlisi alternatifli hale getirdik. Şimdi de asfaltlıyoruz. Semt sakinlerine ve şehrimize hayırlı olsun."

Eğribucak Mahallesi’nde asfaltlama çalışması

Eğribucak Mahallesi’nde asfaltlama çalışması

Eğribucak Mahallesi’nde asfaltlama çalışması

Eğribucak Mahallesi’nde asfaltlama çalışması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber