Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ramazan 2015 17 Temmuz 2014 - 15:05 Yorum: 0

Ekibin hızını önde giden belirler

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt Belediyesi büyük bir aile, bu ailenin ferdi olmaktan, sizlerle beraber çalışmaktan, büyük bir onur ve gurur duyuyorum”

Ekibin hızını önde giden belirler

MALATYA - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt Belediyesi büyük bir aile, bu ailenin ferdi olmaktan, sizlerle beraber çalışmaktan, büyük bir onur ve gurur duyuyorum”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Yeşilyurt Belediye Personeli iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar sonrası bir konuşma yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Yeşilyurt Belediyesi büyük bir aile, bu ailenin ferdi olmaktan, sizlerle beraber çalışmaktan, büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Bu aile Yeşilyurt’un geleceğini, önümüzdeki elli yılını belirleyecek” dedi.

“Ekibin hızını önde giden belirler”

Başkan Polat; “Bu iş ekip işi, en alt kademesinden en üst kademesine kadar hizmeti her geçen gün arttırabilmek önemlidir. Bir ekipte en önemlisi takım ruhu ile hareket edilmesidir. Bu takımda yöneticilerimiz sizlerin hızını çalışma temponuzu belirleyecektir. Biz ne kadar koşarsak sizlerde bize yetişmek için bir o kadar gayret sarf edeceksiniz.  Hani güzel bir söz var ya “sizin gücünüz zincirdeki en zayıf halka kadardır” diye biz tüm çalışanlarımızın her yönü ile uyum içerisinde hareket sağlayarak en zayıf halkamızı güçlendireceğiz. Birbirimizin eksiklerini gidermek için hep birlikte mücadele edeceğiz. Aksi taktirde ekip zarar görür.

Biz Yeşilyurt’ta büyük bir aileyiz bu aile içerisinde meydana gelecek sevinçleri, hüzünleri ve sıkıntıları birlik ve beraberlik içerisinde paylaşarak çözeceğiz. Yeni Yeşilyurt’u inşa etmek için uyum içerisinde çalışacağız. Uyum içerisinde çalışırsak inşallah bu hizmetler hem sürekli olacak, hem de kalitesi artacaktır. Belediyecilik hizmetinde milletin duasını alabilmek kadar güzel bir şey yoktur. Yaptığımız iş, tabi özveri gerektiren bir iş, bu bilinçle bu emaneti taşıyacağız.

Allah’a şükür şuana kadar yine sizlerin sayesinde yapılan tüm hizmetlerden, vatandaşlarımızın memnuniyetini alıyoruz. Biz bu memnuniyeti aldığımızda sizlerin sayesinde olduğunu gönül rahatlığıyla söylüyoruz.

Çünkü belediyenin idari kadrosu bu işi tek başına yapamaz. Sizlerle beraber bu hizmetleri yapıp, hayır duaları alabilmeyi Rabbim her zaman bizlere nasip etsin. Sağlık sıhhat içerisinde nice ramazanlara çıkmayı Rabbim bizlere niyaz etsin. İftar programına katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum”  dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber