Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 13 Ekim 2015 - 16:25 Yorum: 0

Ekim Ayı Toplantısı, II. Oturumla tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısının ll. Oturumu, 13 Ekim Salı günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vakili Hasan Göğüs başkanlığında yapıldı

Ekim Ayı Toplantısı, II. Oturumla tamamlandı

Saat 14.00’de Büyükşehir Meclis Salonu’nda yapılan toplantı sırasında bir konuşma yapan Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs, “Ankara’nın merkezinde meydana gelen terör olayı hepimizin kalbinde derin bir üzüntü bıraktı.

Menfur saldırıyı lanetliyoruz, Türkiye’mizi Orta Doğuya benzetmek istiyorlar. Cumhuriyet tarihinin en büyük terör olayıdır. Temennimiz bütün milletimizin birlik içerisinde terör olaylarına karşı çıkmasıdır. Allah böyle acıyı bir daha milletimize yaşatmasın” dedi.

CHP Grup Başkanından teşekkür

CHP Gurup Başkanı Hurşit Kuşcu da yaptığı konuşmada, “Kardeşliğimize karşı yapılan bu katliamı yapanları, arkasında olan güçleri nefretle kınıyoruz. Ulaşımda yardımlarını gördüğümüz Büyükşehir Belediye Başkanımıza, duyarlılıklarından dolayı Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gazi Parkı Battalgazi Belediyesi’ne devredildi

Konuşmaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan Gazi Parkı alanının Battalgazi Belediyesi’ne devredilmesi kararlaştırıldı.

Yaşam ve Spor Merkezi için teşekkür

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Spor ve Yaşam Merkezi’nin kapalı alanları, havuz ve müştemilatının işletme hakkı yıllık 50 bin TL karşılığında 5 yıllığına Esenlik Ltd. Şti. Genel Müdürlüğüne kiraya verilmesi kabul edildi.

CHP Gurup Başkanı Hurşit Kuşcu Spor ve Yaşam Merkezi ile ilgili gündem maddesinin görüşülmesinin ardından söz alarak, “Spor ve Yaşam Merkezi Malatya halkının hizmetine sunulmuş çok güzel bir hizmet. Bu hizmetin yapımında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

İmar maddeleri görüşüldü

Gündem maddeleri arasında yer alan imar maddeleri de ilgili komisyon raporları doğrultusunda görüşülerek karara bağlandı.

Kasım Ayı Meclisi

Malatya Büyükşehir Meclisi, Kasım Ayı toplantısını 11 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 14.00’de yapmayı kararlaştırdı. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber