Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Eylül 2016 - 12:48 Yorum: 0

Ekim’de sanat Mercan Dede ile başlıyor

Mercan Dede, Çankaya Belediyesi'nin ev sahipliğinde başkentli müzikseverlerle buluşuyor.

Ekim’de sanat Mercan Dede ile başlıyor

Mercan Dede, Çankaya Belediyesi'nin ev sahipliğinde başkentli müzikseverlerle buluşuyor. Dünyaca ünlü sanatçı, "Secret Tribe" konser dizisi kapsamında 1 Ekim'de MEB Şura Salonu'nda sahne alacak.

Çankaya Belediyesi, Başkentin kültür-sanat gündemini belirlemeye devam ediyor. Sanatla dolu dolu bir Ekim ayı programı hazırlayan Çankaya, ayın ilk günü dünyaca ünlü sanatçı Mercan Dede'yi başkentli müzikseverlerle buluşturuyor. Mercan Dede, "Secret Tribe" konser dizisi kapsamında 1 Ekim Cumartesi günü saat 19.30'da MEB Şura Salonu'nda sahne alacak.

Mercan Dede, müzikseverlere Almanya'dan Meksika'ya, Amerika'dan Norveç'e kadar birçok farklı coğrafya ezgisini harmanlayarak hazırladığı "Secret Tribe" konseriyle Çankaya'da sanatla dolu Ekim ayının açılışını yapacak.

Müzik hayatına kendi yaptığı plastik su borusundan ney ile başlayan Mercan Dede, çok farklı kitleleri ortak bir noktada buluşturmayı başaran eserleri, birbirinden özgün konserleri ve dünya çapında projeleriyle kendi kuşağının en farklı ve etkileyici sanatçılarından biri olmayı başardı. Sufi müziğinin ilahi geleneğini çağdaş müziğin tınılarıyla buluşturan Mercan Dede, eski ile yeniyi, doğu ile batıyı ustalıkla harmanlayarak tüm dünyada dikkat çeken proje ve eserlere imza attı. Bugüne dek yayımladığı 8 albümü ile "En İyi Dünya Müziği Albümü" dahil birçok prestijli ödüle layık görülen sanatçı, son projesi "Secret Tribe" ile de tüm dünyada büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber