Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 13:24 Yorum: 0

Ekinci çalışmaları yerinde inceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Fen işleri Müdürlüğünün çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekinci çalışmaları yerinde inceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Fen işleri Müdürlüğünün çalışmalarını yerinde inceledi. Ekinci ilçe genelinde devam eden çalışmaların hız kazanması talimatını verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler TOKİ ( Batıkent ) Mahallesinde Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden kilitli beton parke taşı döşeme işini yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Halil Kaya tarafından karşılanan Başkan Ekinci bir süre Muhtar Kaya ile mahallede devam eden çalışmaları konuştu. Daha sonra beraberindekilerle birlikte Büyükşehir Belediyesi Konferans salonu çevresinde süren kilitli beton parke taşı döşeme işini inceleyen Başkan Ekinci, ilgililere çalışmaların hız kazanması talimatını veri. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 8 gün boyunca 10 kişilik ekiple devam eden kilitli beton parke taşı döşeme işinde 3 bin 500 metre kare taş döşeme işi gerçekleşti. Buradaki çalışmalarını bitiren ekipler ara vermeden Yenice ve Eyüp Nebi mahallesine geçti. Her iki bölgede de yaklaşık 35 bin metre kare kilitli beton parke taşı döşeme işini gerçekleştirmeyi hedefleyen ekiplerin hummalı çalışması da vatandaşın takdirini topluyor.

İlçe genelinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklama yapan Ekinci, hedeflerinin yılsonuna kadar 400 bin metre kare kilitli beton parke taşı döşemek olduğunu söyledi. Ekinci, "Eyyübiye ilçemizde Fen işleri müdürlüğümüz çalışmalarını sürdürüyor. Batıkent Mahallemizdeki çalışmalarımız devam ediyor. Yenice, Osmanlı ve Eyyübiye'nin mahallelerinde parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 400 bin metre karelik bir hedef var yılsonuna kadar. İnşallah bunu kısa bir süre içerisinde gerçekleştireceğiz. Dolayısıyla insanlarımızın bu anlamdaki talepleri de karşılanmış olacak. Eyyübiye yenileniyor, Eyyübiye gelişiyor. Gelişmesi konusunda da belediyemize düşen bütün görevlerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Diğer Kamu kurum, kuruluşların da bu anlamda gösterdikleri hassasiyetten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnsanlarımız her şeyin en güzeline layık. Dolayısıyla da bu güzellikleri onlara sunmak konusunda da mesafe tanımaksızın, zaman tanımaksızın hızlı bir şekilde yol alıyoruz. İlçemizin bu değişik mahallelerine yapılan hizmetler ilçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

TOKİ Batıkent Mahalle Muhtarı Halil Kaya ise, ""TOKİ Batıkent Mahallemize yaklaşık olarak 5 bin metre kareyi Eyyübiye Belediyemiz tarafından parke taşı döşemesi ve çevre düzenlenme çalışmaları bitme aşamasındadır. Bu amaçtan dolayı başta Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Bey Efendi olmak üzere emeği geçen tüm ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ekinci çalışmaları yerinde inceledi

Ekinci çalışmaları yerinde inceledi

Ekinci çalışmaları yerinde inceledi

Ekinci çalışmaları yerinde inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber