Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 16:38 Yorum: 0

Ekinözü'nde 'Sosyal Konut Yapımı ve Onarım Projesi'

KAHRAMANMARAŞ (AA) -  Ekinözü Kaymakamı Fatih Gül, ilçede "İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Sosyal Konut Yapımı ve Onarımı projesi" kapsamında 30 aileye yardım edildiğini bildirdi.Gül,...

Ekinözü'nde 'Sosyal Konut Yapımı ve Onarım Projesi'

KAHRAMANMARAŞ (AA) -  Ekinözü Kaymakamı Fatih Gül, ilçede "İhtiyaç Sahibi Ailelere Yönelik Sosyal Konut Yapımı ve Onarımı projesi" kapsamında 30 aileye yardım edildiğini bildirdi.

Gül, yaptığı açıklamada, ziyaretlerde bazı ailelerin sıkıntı yaşadıklarını gördüğünü belirterek, muhtaç ailelerin yanlarında olduklarını söyledi.

Sosyal yardımların devam edeceğini dile getiren Gül, şunları kaydetti:

"Onarılabilecek olanların malzeme ve işçilik ihtiyaçları tespit edildi, oturulamayacak durumda olanların ya da hiç evi olmayan yaşlı, özürlü, bakıma muhtaç ailelerin durumları da yerinde inceleyerek projeye dönüştürdük. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından son bir yılda 20 vatandaşımıza yeni ev yardımı yapıldı. 10 aileninde yaşadığı evde geniş çaplı tamirat yapıldı. Projeden 30 aile yararlandı. Önümüzdeki günlerde de bu ve buna benzer yardımlar devam edecektir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber