Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 23:03 Yorum: 0

EKODOSD'a çevre ödülü

AYDIN (AA) - Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER)  başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Eko Sistemi Koruma ve Doğa Koruma Derneği'ni (EKODOSD) ziyaret ederek, çalışmalarından...

EKODOSD'a çevre ödülü

AYDIN (AA) - Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER)  başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Eko Sistemi Koruma ve Doğa Koruma Derneği'ni (EKODOSD) ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı ödül takdim etti.

EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü’ye ödülünü takdim eden KODER Başkanı Tacettin Özden, EKODOSD’un, Kuşadası ve çevresinde doğal ve kültürel değerlerin korunması ve tanıtılması çalışmalarına her zaman destek vermeye ve bu konularda yapılacak projelerin hayata geçirilmesi yönünde işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

EKODOSD Başkanı Sürücü de Kuşadası ve çevresindeki doğal ve kültürel kaynak değerleri hakkında bilgi alışverişi yapılarak, bu değerlerin koruma-kullanma dengesi çerçevesinde turizme kazandırılmasıyla ilgili projelerin hayata geçirilmesi için ortak çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.

Sürücü, EKODOSD tarafından, Kuşadası ve çevresinde bölge turizmine büyük katkı yapacak,  alternatif turizm etkinliklerinin yapılabileceği çok önemli alanların bulunduğunu  özellikle bahar ve kış aylarında kuş gözlemciliği, trekking ve botanik turları gibi faaliyetlerin ölü sezon olarak bilinen kış aylarında yapılmasının, hem turizmin çeşitlenmesine hem de 12 aya yayılmasına neden olacağı söyledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber