Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Nisan 2018 - 10:53 Yorum: 0

Ekolojik Kreşte 23 Nisan coşkusu

Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı.

Ekolojik Kreşte 23 Nisan coşkusu

Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı. Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında minikler kostüm partisi düzenleyerek eğlendi. Birbirinden ilginç tasarım ve hayali kahramanların kostümlerini giyen Ekolojik Kreş öğrencileri finalde ise dev Atatürk posteri ve Türk bayrağı açtı.

Döşemealtı Belediyesi tarafından 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılan Ekolojik kreşte ilk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi. 3-6 yaş arası 120 minik öğrenci ve öğretmenleri giydikleri kostümlerle Çocuk bayramı kutlaması yaptı. Minikler günlerdir hem sınıflarını hem de okullarını adeta gelin gibi süsleyerek bayrama hazırladı.

Okul bahçesinde marş ve şarkılarla coşan öğrenciler daha sonra ilginç kostümleriyle mini defile düzenledi. Arkadaşları ve kendileri gibi kostüm giyen öğretmenlerini alkışlayan minikler daha sonra çeşitli oyunlar oynayıp hazırlanan balonları patlatma yarışması yaptı. Ekolojik Kreş öğrencilerinin finali ise muhteşem oldu. Kendilerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü unutmayan öğrenciler Atatürk posteri ve Türk bayrağı açıp, İzmir Marşı ile coştular.

Ekolojik Kreşte 23 Nisan coşkusu

Ekolojik Kreşte 23 Nisan coşkusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber