Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 23 Haziran 2016 - 23:08 Yorum: 0

Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Birlik beraberliğimiz daim olsun, hep birlikte 2023 hedeflerine doğru koşan, dünyada başı dik, onuruyla, gururuyla muasır...

Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Birlik beraberliğimiz daim olsun, hep birlikte 2023 hedeflerine doğru koşan, dünyada başı dik, onuruyla, gururuyla muasır medeniyet yolculuğuna devam eden Türkiye'mizin hep birlikte hizmetkarı olma dileğiyle" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MÜSİAD'ın düzenlediği iftar programında katıldı. İş dünyası, siyaset ve bürokrasinin bir araya geldiği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) düzenlediği iftar yemeği Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Maliye Bakanı Naci Ağbal, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Ankara Sanayi Odası başkanı Nurettin Özdebir ile MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak katıldı.

"Bu millet için taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum" diyerek konuşmasına başlayan Bakan Nihat Zeybekci, "Bugüne kadar bu ülkede bu memlekette bu bayrak için bu millet için taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğimiz daim olsun, hep birlikte 2023 hedeflerine doğru koşan dünyada başı dik onuruyla gururuyla muasır medeniyet yolculuğuna devam eden Türkiye'mizin hep birlikte hizmetkarı olma dileğiyle tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ise, "Ülkemizin birlik ve beraberliği için bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Birliğimizi ve beraberliğimizi sağlamak için elimizden geleni ardımıza koymayacağız. MÜSİAD üyelerinden aldığı gücü yine üyeleri ve aziz milleti için kullanır" diye konuştu.

Terör saldırılarında şehit olan ve gazi olan askerleri anarak konuşmasına başlayan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak da, iftarın sabrın sonundaki selamet olduğunu eskiden zenginlerin Ramazan ayında borç defterlerini alarak borçları ödediğini zenginin kime yardım ettiğini bilmediği ihtiyacı olanında kimin kendine yardım ettiğini bilmediğini hayrın en güzelinin böyle olduğunu vurguladı.

Konuşmalardan sonra ise iftar programına katılan bakanlara hediyeleri takdim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber