Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 16 Ekim 2016 - 00:28 Yorum: 0

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci:

AK Parti Denizli İl Teşkilatının düzenlediği siyaset akademisi dersinde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci:

AK Parti Denizli İl Teşkilatının düzenlediği siyaset akademisi dersinde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer yarılmadıkça, AK Partinin iktidarı ilelebet devam edecektir" dedi.

Denizli'de çeşitli temaslarda bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli il Başkanlığını tarafından düzenlenen siyaset akademisinde, siyasi tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. İl başkanlığı konferans salonunda yapılan programa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli il Başkanı Necip Filiz ve birçok partili katıldı. AK Partinin kuruluşunun 2002'den başlamadığını belirten Zeybekci, bu kuruluşun Orta Asya'ya kadar sürdüğünü söyledi.

Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı icraatlar ve karşılaştığı zorluklar hakkında konuşan Bakan Zeybekci, "Denizli'de neler yaptığımızla ile ilgili, şuanda gördüğünüz taş üstünde taşların hiçbiri yoktu. Hiç unutmam Şubattan sonra Mart ayında, biliyorsunuz Denizli'de bahar erken gelir, Üçgen Garajının önündeki Üçgen Kavşağında keçiler otluyordu. Denizli'nin caddeleri, sokakları, Denizli'de hava kirliliği, daha birçok şey var. Denizli'de kış geldiği zaman Çınar Meydanında kuşlar bile uçmazdı" diye konuştu.

AK Parti destanının bir ekip destanı olduğunu belirten Zeybekci, AK Parti iktidarının sürmesini temelinde birlik ve beraberliğin olduğunu söyledi.

Bakan Zeybekci, konuşmasının devamında şunları söyledi: "AK Parti olarak en büyük silahımız olan birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız sürece, o Göktürk Kitabelerinde yazdığı gibi, AK Parti için çevirecek olursak onu, üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer yarılmadıkça, AK Partinin iktidarı ilelebet devam edecektir. Yeter ki biz bu birlik ve beraberliğimizi, samimiyetimizi, halkın gönlüne, milletin gönlüne girip, halkın kazanmayı bırakmayalım. Birlik ve beraberliğimiz ile ilgili milletin gönlüne, kalbine şüphe düşmesin. Biz Denizli'de her ne yaptıksak, AK Parti olarak, bir ekip halinde yaptık."

Bakan Zeybekci'ye konuşmasının ardından AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz tarafından 15 Temmuz anısına plaket verildi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber