Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 30 Ağustos 2014 - 01:33 Yorum: 0

Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de

Zeybekçi, kabinede yeniden görevlendirilmesinin ardından geldiği memleketi Denizli'de, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı

Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de

DENİZLİ (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'yi 2023 yılı hedeflerine doğru doludizgin götürmek üzere, her alanda yeni seferberlik başlatacaklarını bildirdi.

Bakan Zeybekci, kabinede yeniden görevlendirilmesinin ardından memleketi Denizli'ye gelişinde, Pamukkale Kavşağı'nda, Vali Abdülkadir Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki ve partililerin de aralarında bulunduğu kalabalık tarafından karşılandı.

Tebrikleri kabul eden Zeybekci, gazetecilere açıklamasında, yeniden Ekonomi Bakanı olarak görevlendirilmekten gurur duyduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Öncelikle memleketimize, milletimize, ülkemize, hayırlı olsun, Allah utandırmasın, Rabbim mahcup etmesin. 62. hükümet, yeni bir dönem. Yeni dönemde, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, 11 Ağustos itibarıyla artık yeni bir çağın ilk gününe girdik. Türkiyemiz'i 2023 hedeflerine doğru doludizgin götürmek üzere, her alanda yeni seferberlik başlatıyoruz. Bu seferberliğin içinde yer almaktan büyük gurur ve onur yaşıyorum. Yeni Türkiye'de, buyruk kabul eden değil, 'Türkiye ne diyecek' diye takip edilen bir Türkiye'nin ilk günlerindeyiz. Durmak yok, büyümeye, ihracat, üretime, istihdama devam."

Bakan Zeybekci, daha sonra eşi Ayşen Zeybekci ile Çamlık Mahallesi'ndeki konutuna geçti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber