Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 22 Şubat 2018 - 14:28 Yorum: 0

Ekonomi Bakanlığı Aydınlı ihracatçılarla bir araya geliyor

AYDIN (İHA) – Türkiye'nin 2023 yılında dünya dış ticaretinden yüzde 1.5 pay almasını hedefleyen Ekonomi Bakanlığı, Aydınlı ihracatçılarla bir...

Ekonomi Bakanlığı Aydınlı ihracatçılarla bir araya geliyor

AYDIN (İHA) – Türkiye'nin 2023 yılında dünya dış ticaretinden yüzde 1.5 pay almasını hedefleyen Ekonomi Bakanlığı, Aydınlı ihracatçılarla bir araya geliyor.

Türkiye'nin 2023 yılında dünya dış ticaretinden yüzde 1.5 pay almasını hedefleyen Ekonomi Bakanlığı, ihracatçıları fabrikalarında ziyaret ediyor, sorunlarına çözüm buluyor, devlet desteklerini ihracatçılara bire bir anlatıyor.

2017 yılında 41 il ve 7 ilde 1506 firmayı Müsteşar Yardımcısı ve Genel Müdürlerin başkanlık ettiği heyetlerle ziyaret eden Ekonomi Bakanlığı, 23-24 Şubat 2018 tarihlerinde Manisa, Aydın, Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya illerinde 100 ihracatçı firmayı ziyaret edecek.

Ekonomi Bakanlığı heyetleri, firma ziyaretleri sonrasında 24 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 14:00'te Manisa, Aydın, Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya illerindeki tüm ihracatçı firmaların temsilcilerinin katılımıyla düzenlenecek toplantılarda Ekonomi Bakanlığı'nın ihracatçılara sunduğu hizmetleri anlatacak, ihracatçıların sorunlarını dinleyecek ve çözüm yolları arayacak.

Ekonomi Bakanlığı Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdürü Arzu Yılmaz'ın başkanlık edeceği heyet, Aydın'da 23-24 Şubat tarihlerinde Aydınlı 20 firmayı ziyaret ettikten sonra, 24 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 14.00'te Aydın Ticaret Odası 4. kat toplantı salonunda Aydınlı ihracatçı firma temsilcileri ile bir araya gelecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber