Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 03 Aralık 2016 - 00:13 Yorum: 0

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı sona erdi.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı sona erdi.

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında saat 18.15'te başlayan Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi. Döviz kurlarındaki dalgalanma ve ekonomideki gelişmelerin ele alındığı toplantıda; maliye, bankacılık ve finansal tedbir kararları alındığı öğrenildi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 5 saat sürdü.

Alınan kararlar hafta içinde kamuoyu ile paylaşılacak

Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kamu maliyesi, bankacılık ve finans sektörü, reel sektör ve işgücü piyasasına yönelik olarak alınması gereken tedbirler kararlaştırılmış olup, teknik çalışmaların tamamlanmasını müteakip hafta içinde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Avrupa Birliği ile görüşmeleri devam eden Gümrük Birliği anlaşmasının güncellenmesi ile ilgili devam eden olumlu süreç hakkında ilgili bakanlar tarafından EKK bilgilendirilmiş ve aynı doğrultuda çalışmaların hızlandırılmasına karar verilmiştir. Aralık Pazartesi günü TBMM Genel Kurulunda görüşmelerine başlanacak olan 2017 Bütçesi ile ilgili hazırlıklar gözden geçirilmiştir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber