Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 31 Ağustos 2014 - 13:18 Yorum: 0

Ekrem Doğanay Hocaefendi Yeniçağa'da anıldı

BOLU (AA) - Merhum Ekrem Doğanay Hocaefendi, ölümünün 12. yılında Yeniçağa'da yapılan törenle anıldı.Yeniçağa Belediyesi ve Ekrem Doğanay Vakfı iş birilği ile düzenlenen anma günü,...

Ekrem Doğanay Hocaefendi Yeniçağa'da anıldı

BOLU (AA) - Merhum Ekrem Doğanay Hocaefendi, ölümünün 12. yılında Yeniçağa'da yapılan törenle anıldı.

Yeniçağa Belediyesi ve Ekrem Doğanay Vakfı iş birilği ile düzenlenen anma günü, Yeniçağa kuş cenneti mesirelik alanında gerçekleşti.

Törende Konuşan Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, bu yıl ilki gerçekleştirilen anma gününü geleneksel hale getirerek her yıl düzenlemek istediklerini ifade ederek, "Bu yıl bununla birlikte belediye olarak ilçemizde yaşayan fakir çocuklarımızı sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşamış bulunmaktayız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, İsmail Çoşar ve Yunus Koçan tasavvuf müziği konseri verirken, vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber