Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 11 Haziran 2019 - 23:33 Yorum: 0

Ekrem İmamoğlu’ndan İçişleri Bakanı Soylu’ya yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine ilişkin sözlerine de cevap veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Terör örgütlerine...

Ekrem İmamoğlu’ndan İçişleri Bakanı Soylu’ya yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine ilişkin sözlerine de cevap veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Terör örgütlerine karşı tutum ve tavırda ben kendimi herkesten daha vatansever görüyorum. Başkaları da kendini öyle görebilir. Benimle ilgili terörle ilişkilendirilen sözler hadsizliktir, kınanması gerekir. Kötü söz söyleyene aittir" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul İçin Çözümler Toplantısı" sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sosyal medyada CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun isminin çok fazla ön plana çıkarılmasına yönelik soruya yanıt veren İmamoğlu, "İBB Başkan Adayı benim. Dolayısıyla gündemde olması gereken benim. İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'dur. Seçildikten sonra da yöneten Ekrem İmamolu'dur" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber