Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Şubat 2018 - 11:33 Yorum: 0

Ekrem Zomp 2. Bölge Yüzme Şampiyonası

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve 96 spor kulübünden 143 özel...

Ekrem Zomp 2. Bölge Yüzme Şampiyonası

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve 96 spor kulübünden 143 özel sporcunun yarıştığı Ekrem Zomp 2. Bölge Yüzme Şampiyonası madalya törenine katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ekrem Zomp 2. Bölge Yüzme Şampiyonası madalya törenine katıldı. Başkan Uysal, "yerel yönetimlerin en anlamlı görevlerinden bir tanesi fiziksel mekanları güzel yapmaksa bir diğeri de bütün insanların spor ve sanatla uğraşabilmesini, kültür aktiviteleriyle uğraşabilmesini sağlayabilmek. Bir başka görevi de sosyal yaklaşımla bütün insanları hayata dahil etme, bütün insanları kamu kaynaklarından eşit ve adil yararlanmasını sağlamaktır. Bu aktivitemizde iki temel nosyonun bir araya geldiğini görüyoruz. Hem çok güçlü bir sportif aktivite ortaya koyuyoruz hem de özel sporcularımızla bu organizasyonu yapıyoruz. Özel sporcularımızın yaşama daha güçlü sarılmaları konusunda önemli bir katkı sağlamış oluyoruz" dedi.

Başkan Uysal, konuşmasının ardından şampiyonada dereceye giden sporculara madalyalarını takdim etti.

Ekrem Zomp 2. Bölge Yüzme Şampiyonası

Ekrem Zomp 2. Bölge Yüzme Şampiyonası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber