Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:10 Yalova’da su sporları sezonu açıldı15:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tüm dünya gibi bizim de sorunumuz olan enflasyonun...15:09 Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek15:08 CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntüle...15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...
Sami Er
Türkiye 07 Aralık 2018 - 14:33 Yorum: 0

Eksi 5 derece ve yoğun sis’e rağmen vatandaşlar Uludağ’ı terk etmedi

Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ'da dün yağan karın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar Uludağ'a akın etti.

Eksi 5 derece ve yoğun sis’e rağmen vatandaşlar Uludağ’ı terk etmedi

Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ'da dün yağan karın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar Uludağ'a akın etti. Kar yağışının ve yoğun sisin devam ettiği Uludağ'da kar kalınlığının 35 santimetreye ulaşırken hava sıcaklığı da sıfırın altında eksi 5 derece olarak ölçüldü. Karayolları ekipleri yolun kapanmaması için 24 saat çalışıyor.

Önceki gün tipi şeklinde yağan kar tatilcilerin ve turizmcilerin yüzünü güldürdü. Kar kalınlığının 35 santime yükselmesi sonucunda hava sıcaklığının sıfırın altında eksi 5 derece olmasına rağmen günübirlikçiler Uludağ'a çıkarak yağan karın keyfini çıkartıyor. Aralıklarla devam eden kar yağışı ve yoğun sis vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Uludağ'da esnaf olduğunu ve kar yağışının yoğun olduğunu belirten Hasan Mantarlar," Bu sene kış şartları iyi gözüküyor fakat bu sene 4. yağıp eriyen kar. Bu haftadan itibaren gelen kış sağlım bir kış olacak. Karın yağması ile beraber kış turizmi de canlanacak. Yerli ve yabancı turistler içinde hazırız şuanda Uludağ sezonu açtı. Şuanda hava sıcaklığı eksi 5 derece ama ilerleyen saatler de düşer. Kar yükseldikçe talep artar" diye konuştu.

Eksi 5 derece ve yoğun sis’e rağmen vatandaşlar Uludağ’ı terk etmedi

Eksi 5 derece ve yoğun sis’e rağmen vatandaşlar Uludağ’ı terk etmedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber