Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Kasım 2017 - 10:18 Yorum: 0

Eksi 6 derecede şehit öğretmenler için saygı duruşu

Sivas'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar sıfırın altında 6 derecede şehit öğretmenler...

Eksi 6 derecede şehit öğretmenler için saygı duruşu

Sivas'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar sıfırın altında 6 derecede şehit öğretmenler için saygı duruşunda bulundu.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Kar yağışı dolayısıyla sıfırın altında 6 derecede gerçekleştirilen programa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Çelenk sunumunun ardından şehit olan öğretmenler ve görevi başında hayatını kaybeden öğretmenler anısına saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun başlamasıyla birlikte yolda hareket halindeki vatandaşlar da soğuk havaya rağmen şehit öğretmenler anısına saygı duruşuna geçti. Saygı duruşu sonrası okunan İstiklal Marşı'nın ardından çelenk sunma töreni sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber