Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 27 Haziran 2021 - 12:53 Yorum: 0

Eksik evraklı öğrencinin yardımına polis ekipleri koştu

Artvin'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) giren Sude Makar isimli bir öğrenci, evrak eksiği nedeniyle sınav salonuna alınmadı.

Eksik evraklı öğrencinin yardımına polis ekipleri koştu

Artvin'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) giren Sude Makar isimli bir öğrenci, evrak eksiği nedeniyle sınav salonuna alınmadı. Ailesiyle irtibata geçen polis ekipleri öğrencinin evine giderek evraklarını ailesinden alıp öğrenciye ulaştırdı. Polis ekiplerinin bu telaşı güvenlik kameralarına yansıdı.

Hopa ilçesindeki Hüsnü Ciner İlkokulu'nda sınava girecek olan Sude Makar, heyecandan sınava giriş belgesini evinde unuttu. Bu nedenle sınav salonuna alınmayan öğrencinin yardımına polis ekipleri koştu. Ailesiyle irtibata geçen polis ekipleri, sınav giriş belgesini ailesinden alarak sınavın başlamasına 8 dakika kala öğrenciye ulaştırmayı başardı. Polis ekiplerinin koşuşturduğu o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekiplerinin bu telaşı okul kapısında bekleyen veliler tarafından alkışlarla karışandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber