Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 10:48 Yorum: 0

El Değmemiş Aşk’a İzmir galası

El Değmemiş Aşk filminin İzmir galası 8 Eylül'de MaviBahçe'de gerçekleştirilecek.

El Değmemiş Aşk’a İzmir galası

El Değmemiş Aşk filminin İzmir galası 8 Eylül'de MaviBahçe'de gerçekleştirilecek.

Yönetmenliğini Umut Kırca'nın üstlendiği, baş rollerini Emre Karayel, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Ceren Moray ve Ümit Erdim'in oynadığı El Değmemiş Aşk filmi, 9 Eylül'de vizyona girecek. Kahkaha dolu bir aşk filmi olan yapım, 500 bin kişi tarafından izlenen fragmanıyla şimdiden önemli bir hayran kitlesine ulaştı. Filmin İzmir galası 8 Eylül'de İzmir'in yeni yaşam alanı MaviBahçe'de gerçekleştirilecek. Film, iki aşk arasında kalan Zafer'in eğlenceli hikayesinde aşktan, dostluktan, aileden bahsediyor.

"Farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz"

Sanat organizasyonlarını ve sanatçıları İzmirliler ile buluşturmaya devam edeceklerini belirten MaviBahçe yetkilileri, "İzmir'deki sivil toplum örgütleri, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren topluluklar ile sanat camiasının etkinliklerine ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kısa zamanda kentimizin yeni yaşam alanı olan MaviBahçe olarak El Değmemiş Aşk filminin galasını gerçekleştirmekten de büyük memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu. Yetkililer, eylül sonunda da yine bir BKM yapımı olan "Bir Baba Hindu" isimli filmin de galasını yapacaklarını sözlerine ekledi.

El Değmemiş Aşk’a İzmir galası

El Değmemiş Aşk’a İzmir galası

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber