Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ramazan 2015 26 Temmuz 2014 - 13:56 Yorum: 0

El ele vererek, en güzel hizmeti Malatya'ya sunacağı

Battalgazi Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi bürokratları iftarda buluştu.

El ele vererek, en güzel hizmeti Malatya'ya sunacağı

MALATYA - Battalgazi Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi bürokratları iftarda buluştu.

İftar yemeğine, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, her üç belediyenin başkan yardımcıları ile bürokratları katıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi olarak bayramdan sonra bu etkinliği öğle yemeği olarak gerçekleştireceklerini söyledi. Polat, bayram sonrası yoğun bir çalışmanın belediyeleri beklediğini belirterek, "Bayramdan sonra çok yoğun günler bizi bekliyor. Koşacağız, çalışacağız" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyesi çalışanlarını tanıştırmak ve kaynaştırmak adına böyle bir iftar programı düzenlediklerini belirterek, "Geçtiğimiz süre içerisinde Büyükşehir Belediye başkanımız iftar vermişti. Esas amaçlardan birisi de gerek Yeşilyurt, gerek Büyükşehir çalışanları, gerekse Battalgazi Belediyesi çalışanları biraraya gelip tanışmaları, kaynaşmalarına dair bir iftar programıdır. Açıkça belirtmek isterim ki Büyükşehir Belediye başkanımızın başkanlığında, Yeşilyurt ve Battalgazi ele ele vererek Malatya'mızı daha ileriye taşımaktır. Amaç ve gayret budur. Sizlere de bu mesajı vermek adına iftar programını tertipledik" diye konuştu. Başkanı Gürkan, son olarak iftara katılanların Ramazan Bayramı'nı da kutladı. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'da, iftara katılanların Ramazan ayını tebrik ederek, "Öncelikle Ramazan ayınız tebrik ediyorum. Oruçlarınız kabul olsun. Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum. Battalgazi Belediye Başkanıma iftar programı içinde teşekkür ediyorum" diyerek, Büyükşehir Belediyesi ve iki merkez ilçe belediyesinin el ele vererek, en güzel hizmeti Malatya'ya sunacağını söyledi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber