Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Eylül 2016 - 11:58 Yorum: 0

Ela Bahriye Oral bulvarının devamı açılıyor

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yollarının birleştirilmesine ilişkin programı devam ediyor.

Ela Bahriye Oral bulvarının devamı açılıyor

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yollarının birleştirilmesine ilişkin programı devam ediyor. Düzce'nin güney bölümünde Kuyumcuzade bulvarının Aydınpınar caddesi ile bağlantısını sağlayan Ela Bahriye Oral bulvarının devamı da açılıyor.

Düzce'de özellikle kuzey bölümünde Kuyumcuzade bulvarı ile Nezih Tütüncüoğlu bulvarının birleştirilmesinin ardından güney bölümünde de Kuyumcuzade bulvarının devamının Aydınpınar caddesine bağlantısını sağlayan Ela Bahriye Oral bulvarı üzerinde yol açma çalışmaları sürdürülüyor. Bunun için, Ela Bahriye Oral bulvarının devamının açılması için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı ve yolun açılmasına geçildi. Düzce belediyesi İmar ve Şehircilik müdürlüğünün kamulaştırma birimi ile Fen İşleri müdürlüğü bağlantı yollarının açılması ve asfaltlanması için koordinasyonlu olarak çalışıyor.

Ela Bahriye Oral bulvarının devamı açılıyor

Ela Bahriye Oral bulvarının devamı açılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber