Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Elazığ Belediyesinden YGS jesti

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yarın Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrenciler ile sınavda görevli gözetmenlerin halk otobüslerinden ücretsiz...

Elazığ Belediyesinden YGS jesti

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yarın Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrenciler ile sınavda görevli gözetmenlerin halk otobüslerinden ücretsiz faydalanabileceklerini bildirdi.

Yanılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, sınav öncesi ve sonrasında öğrenciler ile sınavda görevli gözetmenlerin belediyeye ait resmi otobüsler ve tüm halk otobüslerinden ücretsiz yararlanabileceğini belirterek, "Bu hizmetten yararlanmak için sınava girecek öğrencilerin sınava giriş kartı, sınavda görevli gözetmenlerin de görevli kartını göstermeleri yeterli olacaktır. Yine oluşabilecek yoğunluğu da göz önüne alarak, sınav öncesi ve sınav sonrasında otobüs sefer sayılarını da arttırdık" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber